Se alle kurser

Tween Sing Fyn Event weekend

Lørdag 26. januar - Søndag 27. januar

Tilmeldning

Sidste tilmelding: 15-01-2019

Velkommen til tilmeldingen til Tween Sing Fyn Event Weekend

Der er vigtigt, at du i kommentarfeltet skriver det fulde navn og tlf.nr på dine forældre/værge, i tilfælde af, at vi skal kunne kontakte vedrørende.

Mobiler kan medbringes, men forvent ikke, at dit barn er kontktbart hele tiden.

OBS!!! Ved tilmeldinger efter kl.14, weekender, ferier og helligdage, kan du først forvente at få en bekræftelse på mail den næstkommende hverdag.

Ikke-medlem?  Meld dig ind som velkomstmedlem for 75 kroner og spar 175 kr på deltagergebyret, som automatisk vil blive tilføjet ved tilmelding uden medlemsskab.

 

Er du allerede medlem af KFUM og KFUK?Eventuelle bemærkninger til din tilmelding (skriv også hvis der er rettelser til dine kontaktoplysninger)
 Jeg deltager på Tween Sing Fyn Event weekend kr. 100,00
 SÆRLIGE HENSYN:Vælg denne funktion for at tilmelde ovenstående person og efterfølgende tilmelde flere inden alle tilmeldninger godkendes/betales.
Tilmeld flere før samlet godkendelse/betaling
Klik her for at få vist dine tilmeldinger. De skal godkendes på den følgende side før de er afsendt. Du kan også komme til oversigten ved at klikke på "Kursustilmeldinger" øverst på siden.
Gå til godkendelse/betaling
Ved din indmeldelse/tilmelding accepterer du, at du kan optræde på billeder, der tages i forbindelse med aktiviteter i KFUM og KFUK, og som eventuelt anvendes i KFUM og KFUK's trykte eller elektroniske medier. Der vil altid være tale om lødige billeder.
Din tilmelding er først afsluttet, når du på godkendelsessiden klikker "Send tilmelding" eller "Fortsæt til betaling" (hvis der skal betales, er tilmeldingen godkendt, når betalingen er gennemført). Derefter modtager du en bekræftelse pr. e-mail. Modtager du imidlertid ikke denne mail, skal du kontakte KFUM og KFUK i Danmark.